Rezervimi Online

Rezervimi Online

Rezervim

Ne Hotel Mesdheu mund te gjeni 12 hyrje te mrekullueshme. Ne te gjitha hyrjet tona ka 3 dhoma dhe nje banjo , 2 dhoma gjumi, nje dhome me shtrat dopjo dhe nje dhome  ku gjenden 2 shtreter tek, edhe dhomen e ngrenjes. Ne hotel ka te perfshire kondicioner, lavatrice, televizor te gjithe aksesoret e guzhines dhe Wi-Fi Falas.

Cmimet Varjojne:

Qeshor: 10 Euro - 25 Euro Nata

Korrik: 30 Euro - 50 Euro Nata

Gusht: 30 Euro - 50 Euro Nata

Rezervimi:

  1. Plotesoni formen ne te majte te faqes.
  2. Na kontaktoni ne numrat tone te telefonit +355696254322 dhe +355692110656.
  3. Dergoni Email ne rezervation@hotel-mesdheu-velipoje.com

Jeni Te Mirepritur!