Rezervimi Online

Rezervimi Online

Hotel Mesdheu

Hotel Mesdheu ndodhet ne qender te plazhit me te bukur te Veriut te Shqiperise, ne Velipoje. Pas nje eksperience disa vjecare Hotel Mesdheu eshte kthyer ne nje nga hotelet me te pelqyer ne Velipoje. Qellimi yne kryesore, eshte qe klientet te mbesin gjithnje te kenaqur, prandaj i kemi vene vetes qellim qe te jemi gjithnje prane tyre.

Ne hotelin tone mund te gjeni 12 hyrje te mrekullueshme. Ne te gjitha hyrjet tona ka 3 dhoma dhe nje banjo , 2 dhoma gjumi, nje dhome me shtrat dopjo dhe nje dhome  ku gjenden 2 shtreter tek, edhe dhomen e ngrenjes. Ne hotel ka te perfshire kondicioner, lavatrice, televizor te gjithe aksesoret e guzhines dhe Wi-Fi Falas.

Jeni Te Mirepritur!