Rezervimi Online

Rezervimi Online

Miresevini

Hotel Mesdheu  ndodhet ne qender te plazhit me te bukur te Veriut te Shqiperise, ne Velipoje. Pas nje eksperience disa vjecare Hotel Mesdheu eshte kthyer ne nje nga hotelet me te pelqyer ne Velipoje. Qellimi yne kryesore, eshte qe klientet te mbesin gjithnje te kenaqur, prandaj i kemi vene vetes qellim qe te jemi gjithnje prane tyre. Jeni te Mirpritur!

Oferte Speciale

Hotel Mesdheu nga data 1- 30 Qeshor 20Euro nata, shpejtoni te na kontaktoni ne numrat tone te telefonit +355696254322 dhe +355692110656 ose ne E-Mail tone rezervation@hotel-mesdheu-velipoje.com